8. juli 2010

Torsdag den 8. juli 2010

I dag har vi været vidt omkring. Startende ved morgensamlingen hvor Lars fortalte om forskellen på plattysk og højtysk og om hvem der taler hvad hvor.

I formiddags underholdt Diter med anekdoter om Wilhelm Heinesen og læste nogle af hans tekster og spillede noget af hans musik.

I eftermiddags fortalte Annika en Færørsk saga, livligt illustreret med dukker

Stamtavler bliver tegnet for forståelsen skyld

Ind i mellem blev der sunget små vers, enten for at illustrere at der er gået en vinter, eller fordi en af personerne i sagaen har gjort det

Annika har lavet dukker, for lettere at kunne holde styr på personerne, nogle var med i hele historien og var derfor lavet som en selvstændig dukke, mens andre dukker fik skiftet tøj, når de skulle fungere som en ny person i historien.

Billederne er desværre taget i modlys, men det kunne ikke gøres anderledes.
I aften har vi fået en kort indsigt i det færøske alfabet, det er ikke lige til at forstå, og rigtig svært at folde tungen så det lyder rigtigt. Vi har også danset færødans, det voldte lidt problemer, da der var mange der mente det skulle gå noget hurtigere - og samtidig skulle vi synge på færørsk. Men det var da meget sjovt og som vi blevet enige om, så er det nok meget godt, at vi ikke skal optræde med det

Ingen kommentarer:

Send en kommentar